REHELLISTÄ SUOMALAISTA KAUPANKÄYNTIÄ JO VUODESTA 1993

OSTA MYÖS SUORAAN VERKOSTA!

Search

BOSCH WAU28PBHSN

795.00

SKU 4242005264513 Categories , , ,

Älykäs pyykinpesukone, jossa on automaattinen i-DOS -annostelujärjestelmä sekä Home Connect: paljon automaattisia toimintoja, jotka mahdollistavat aina täydellisen pesutuloksen.

  • i-DOS -järjestelmä annostelee automaattisesti tarvittavan määrän pyykinpesuainetta ja vettä jokaista pesukertaa varten.
  • Pyykinpesukone muokkaa pesuohjelmaa automaattisesti jokaisella pesukerralla pyykkimäärän, materiaalin ja likaisuusasteen mukaan.
  • Home Connect: verkkoon kytkettävät kodinkoneet helpottavat arkeasi.
  • Tässä laitteessa on erittäin energiatehokas, hiljainen ja kestävä EcoSilence Drive™ ‑moottori, jolla on 10 vuoden takuu.
  • AllergyPlus: soveltuu erityisesti allergikoille ja herkkäihoisille.

Lisää pyykkiä Reload-toiminnon avulla

Unohtuiko lapsen sukka tai t-paitasi…? Ei hätää, jos huomaat kesken pesuohjelman, että pyykinpesukoneesta unohtui jotain. Reload-toiminto sallii sinun lisätä tai poistaa vaatteita kesken pesuohjelman. 

 

Ankara lialle, hellävarainen iholle.

Vaatteet, joita ei ole pesty ja huuhdeltu huolellisesti voivat sisältää ihoa ärsyttäviä partikkeleita. Tämän takia olemme kehittäneet AllergyPlus-ohjelman, jossa on pidempi korkean pesulämpötilan vaihe sekä lisähuuhtelu. Optimaaliseksi muotoiltu ohjelmarakenne vähentää tehokkaasti allergeenijäämiä pyykistä. Tämä tarkoittaa vähemmän siitepölyä, lemmikkieläinten hilsettä ja pölypunkkeja kuivatuissa pyykeissä. Ohjelma on ihanteellinen allergikoille ja herkkäihoisille.

 

Kuiskaustakin hiljaisempi pyykinpesukone.

Tässä laitteessa on erittäin energiatehokas, hiljainen ja kestävä EcoSilence Drive™ ‑moottori, jolla on 10 vuoden takuu. Pyykinpesukoneiden innovatiiviset AntiVibration-sivupaneelit ovat kivan näköiset, mutta ne lisäävät myös koneen vakautta ja vähentävät tärinää. Lisäksi paranneltu eristys vaikuttaa myös osaltaan käyntiääneen, tehden Bosch pyykinpesukoneista erittäin hiljaisia jopa linkouksen aikana.

 

Niin fiksu, että se tekee kaiken itse.

Miten paljon on liikaa pesuainetta tai liian vähän? Voit olla huoletta, i-DOS -automaattinen annostelu annostelee aina oikean määrän. Älykäs annostelujärjestelmä määrittää tarkan pesunestemäärän jokaiseen pesuun. Aktivoituna ollessaan automaattinen i-DOS annostelujärjestelmä säätää annostelun pyykkimäärän, kangastyypin ja vaatteiden likaantumisasteen mukaan. Tällöin vältetään yliannostelu, josta jää kankaaseen näkyviä jälkiä. Yliannostelu voi aiheuttaa ihoärsytystä tai aliannostelu puolestaan johtaa heikkoihin puhdistustuloksiin. i-DOS ei vain huolehdi vaatteistasi, vaan myös ympäristöstä: se vähentää merkittävästi pesuaineiden ja vedenkulutusta. Täytä se kerran ja se annostelee automaattisesti, pesusta toiseen.

 

Pese 65% nopeammin lopputuloksesta tinkimättä.

SpeedPerfect erikoistoiminto on kehitetty tilanteisiin joissa aika ratkaisee. SpeedPerfect-toiminnon avulla voit lyhentää pesuaikaa jopa 65% säilyttäen pesutuloksen samana. Nopeutustoiminnon voi lisätä suurinpaan osaan pesuohjelmia ja se soveltuu kaikille pyykkimäärille ja tekstiilityypeille. Esimerkiksi valitsemalla Mix-ohjelman yhdessä SpeedPerfect-toiminnon kanssa peset jopa 4 kg pyykkiä vain 41 minuutissa.

 

Säästä luonnonvaroja, hallitse vedenkulutusta.

Pesukoneesi voi säästää sinulle aikaa ja vaivaa, mutta usein niin, että vedenkulutus kasvaa. ActiveWater Plus -teknologiamme tuottaa täydellisen tuloksen ja käyttäen vain juuri tarvittavan määrän vettä. Sisäänrakennetut tunnistimet säätävät vedenkulutusta kangastyypin ja määrän mukaan samalla, kun patentoidut rumpu- ja vesi-induktiojärjestelmät mahdollistavat nopean liotuksen. Valitse pesu, joka auttaa sinua hallitsemaan vedenkulutusta ja lisää mielenrauhaasi kotona.

 

Home Connect: Henkilökohtainen pyykinpesuavustajasi.

Joskus oikean pesuohjelman valinta saattaa olla hämmentävää, ja pesun lopputulos on kaikkea muuta kuin täydellinen. Home Connect -sovelluksen Easy Start lopettaa arvuuttelun ja suosittelee sinulle juuri sopivan pyykinpesuohjelman joka kerta – suoraan mobiililaitteeseesi. Sinun tarvitsee vain syöttää pyykin väri, materiaali ja likaantuneisuusaste sovellukseen, ja Home Connect huolehtii lopusta. Saat täydelliset tulokset, pesusta pesuun.

 

Pidä pyykistäsi huolta, vaikka et ole kotona.

Pyykinpesu voi olla myös hauskaa, mutta on ajanhukkaa odotella pyykinpesukoneen pesuohjelman päättymistä, varsinkin jos aikataulusi on kiireinen. Home Connect helpottaa elämääsi, koska voit käynnistää pyykinpesun myös kauko-ohjauksella ja halutessasi saada kodinkoneeltasi ilmoituksia matkapuhelimeesi, jolloin pysyt aina ajan tasalla. Sinun ei tarvitse odotella pesuohjelman päättymistä, vaan Home Connect -sovellus kertoo kätevästi pesuohjelman sen hetkisen tilan ja muuta mahdollisesti tarvitsemaasi tietoa. Multitasking ei ole koskaan ollut helpompaa.

 

Vianetsintä etäpalveluna

Jos jokin menee vikaan kodinkoneessasi, voit halutessasi saada siitä hälytyksen mobiililaitteeseesi Home Connect -sovelluksen avulla. Etäpalveluna tapahtuva vianetsintä antaa sinulle yksityiskohtaisia tietoja, suosituksia ja korjausvaihtoehtoja. Haluamme, että pääset käyttämään pyykinpesukonettasi tai kuivausrumpuasi täysipainoisesti taas mahdollisimman pian.

 

Paras tapa poistaa lika, täysin automaattisesti.

Parhaan puhdistustuloksen saaminen on nyt lasten leikkiä. Täytä pesurumpu ja käynnistä. Automaattiohjelmassa pyykinpesukone mukauttaa pesuohjelman automaattisesti, taaten täydellisen pesun – joka kerta.

 

Tehokas, mutta hellävarainen pesu lempivaateillesi.

Suosikkivaatteesi ja herkät kankaat voivat mennä piloille toistuvissa pesuissa. Ainutlaatuinen, patentoitu VarioDrum-rakenne puhdistaa hellästi ja tehokkaasti kaikentyyppiset vaatteet, ilman venymistä, rypistymistä ja vaurioittamista. Valitusta ohjelmasta riippuen pisaranmuotoinen rakenne ja epäsymmetriset siivekkeet pyörittävät pyykkiäsi varoen keskellä pyörimissuunnasta riippumatta. Tämä ei vain varmista, että likaisempi pyykki puhdistetaan intensiivisemmin, vaan se varmistaa koko koneellisen nopean ja perusteellisemman puhdistuksen. Pyykkisi ansaitsee parhaan mahdollisen pesun. 

Ean. koodi:4242005264513

Tyyppi:Edestä täytettävä pesukone

Tuotekoodi:WAU28PBHSN

Energialuokka:A+++

Täyttömäärä (kg):9

Rummun tilavuus (l):63

Linkous (k/min):1400

Hiiliharjaton moottori:Kyllä

Sisävalaistus:Kyllä

Pesuajan näyttö:Kyllä

Ajastettu käynnistys:Kyllä

Automaattiannostelu:Kyllä

Höyrytoiminto:Ei

WIFI:kyllä

Säätöjalat:Kyllä

Pesuohjelmien lukumäärä:13

Äänitaso pesuvaiheessa (dB):48

Äänitaso linkouksessa (dB):72

Korkeus (mm):848

Leveys (mm):598

Syvyys (mm):590

Paino (kg):72.658

Valmistusmaa:Puola

Valmistajan takuu (Kk):24

Takuun lisätiedot:10 vuoden moottoritakuu

EAN-koodi:4242005264513

Tuotenumero:115388

Kysy lisää

Konekeskus Kokkola
Kaarlelankatu 21
67100 KOKKOLA

p. 06 866 2300
f. 06 868 0401
mail@kp-konekeskus.com

Ma 9.30 – 18.00
Ti 9.30 – 18.00
Ke 9.30 – 18.00
To 9.30 – 18.00
Pe 9.30 – 18.00
La 10.00 – 14.00
Su Suljettu

Kaustisen Konekeskus Oy
Kaustintie 2
69600 Kaustinen

p. 06 861 2300
mail@kp-konekeskus.com

Ma 10.00 – 17.00
Ti 10.00 – 17.00
Ke 10.00 – 17.00
To 10.00 – 17.00
Pe 10.00 – 17.00
La 10.00 – 14.00
Su Suljettu

© 2022 Kaustisen Konekeskus Oy | Eagle Media