REHELLISTÄ SUOMALAISTA KAUPANKÄYNTIÄ JO VUODESTA 1993

OSTA MYÖS SUORAAN VERKOSTA!

iRobot Roomba i7+

799.00

SKU 5060359287380 Categories , , ,

iRobot Roomba i7+

 

iRobot Roomba i7+ on täynnä älyä, tehoa ja uusia keksintöjä. Plus-merkki tarkoittaa, että Roomban kotipesässä on roska- ja pölysäiliö. Jos et halua robotti-imurin kopiota, valitset alkuperäisen iRobotin, joka on maailman suosituin ja paras siivousrobotti. Tässä kotirobotissa on kaikki ominaisuudet, mitä keksit toivoa.

 

Yli 30 vuotta sitten perustettu, kotirobotteihin erikoistunut iRobot Corporation on ylivoimainen siivousrobottien kehittäjä. Yhtiö suunnittelee itse laitteensa ja ohjelmistonsa, toisin kuin suurin osa sen kilpailijoista. iRobot on myynyt jo yli 30 miljoonaa robottia tyytyväisiin koteihin.

 

Vaikka kilpailijat yrittävät pysytä iRobotin perässä, Roomba i7+ oli ensimmäinen robotti-imuri, joka tyhjensi oman pölysäiliönsä.

 

iRobotin kotirobotit helppokäyttöisiä ja luotettavia. Tämän robotin sisarmalli iRobot Roomba i7 voitti Tekniikan Maailman (4/2021) testin, jossa vertailtiin keskihintaisia robotti-imureita. Pölysäiliötä lukuunottamatta Roomba i7+ on identtinen i7:n kanssa.

 

”iRobot on joukon luotettavin laite, joka tekee säntillisesti sille annetut tehtävät ja ratkaisee ongelmat joutuisasti.”

 

”iRobot Roomba i7 selviää taidokkaasti erilaisista imurointialueista. Selkeä sovellus on hyvä lisä kokonaisuuteen.”

 

TM 4/2021

 

Tekniikan maailma testasi myös Roomba i7+ heti laitteen julkaisun jälkeen. Ja antoi pioneerille hyväksyntänsä. Tuotekehitystyö on jatkunut tähän päivään, joten i7+ on jopa aiempaa toimivampi.

 

“Robotin automaattista tyhjennystä on aikaisemminkin yritetty ratkaista, mutta yritelmät ovat poistuneet markkinoilta vähin äänin. Roomban tyhjennysmekanismi tuntuu toimivalta ja ennen kaikkea hygieeniseltä.”

 

TM 5/2019

 

Roomba i7+ on älykäs. Robotin omistajan ei tarvitse kuin muistaa jättää huoneiden ovet auki, niin i7+ pitää kodin siistinä. Roomba i7:n Dirt Detect™ -teknologia tunnistaa likaisimmat alueet ja suuntaa tehonsa niihin. Imuri myös muistaa puhdistetut alueet, joten jos virta käy vähiin, iRobot Roomba i7+ käy laturilla, tyhjentää roskat ja pölyt Clean Base -pölysäiliöönsä ja jatkaa työtänsä akku täynnä.

 

Käyttöönotto on stressitöntä ja sujuvaa. Roomba i7+ tutustuu uuteen kotiinsa itsenäisesti ja piirtää huoneistosta kartan, jonka jälkeen voit antaa robotillesi käskyjä esimerkiksi tiettyjen huoneiden siivoamisesta. Ihmisen ei tarvitse perehdyttää Roomba i7+-robotti-imuria lainkaan.

 

Eteisessä hiekkaa tai keittiössä roskia? Ei hätää. Roomba i7:n ainutlaatuinen Clean Zone -teknologia auttaa robottiasi muistamaan huoneiden lisäksi myös kotisi eri paikat ja voit pyytää sitä siivoamaan vain tietyn alueen, kuten eteisen oven edustan tai ruokailun jälkeen ruokapöydän alustan. Näin koko kotisi pysyy täysin puhtaana myös perusteellisten siivouskertojen välillä.

 

Voit unohtaa imurista huolehtimisen viikoiksi. iRobotin Clean Base -pölysäiliöön mahtuu noin 30 imuroinnin pölyt ja roskat.

 

Robotti-imuri puhuu suomea. Robottisi antaa tarvittaessa vinkkejä ja ehdotuksia selkeällä suomella esimerkiksi siivousajoista tai jos se on huomannut jonkin huoneen likaisemmaksi kuin muut. Myös ääniohjaus onnistuu Google Assistantin ja Alexa-yhteensopivien laitteiden avulla. Kehittyneellä tekoälyllä varustettu Roomba i7+ muistuttaa myös siitepölykausista, jotta kotisi pysyy mahdollisimman puhtaana ja terveellisenä. Moni on antanut iRobot Roomballeen nimen, niin inhimillisestä laitteesta on kysymys. Kuin ahkerasta perheenjäsenestä.

 

Sovellusta on ilo käyttää. Toisin kuin monilla kilpailijoilla, iRobot Genius™ Home Intelligence -älypuhelinohjelmisto on helppokäyttöinen ja se jopa ajattelee puolestasi. Sovellusta ei kuitenkaan aina tarvita arjen kiireissä, vaan Roomba i7+ suorittaa tehtävänsä tunnollisesti ja palaa aina siivouksen jälkeen kotipesäänsä lataamaan akkujaan. Voit myös ajastaa yksittäisiä huoneita siivottavaksi, jos haluat.

 

Ei huolta kynnyksistä tai muista esteistä. Kotiasi ei tarvitse valmistella imuroitavaksi, vaan iRobot Roomba i7+:n tunto- ja näköaistit auttavat sitä kiertämään ja ylittämään esteet. Roomba i7+ nousee paksuillekin matoille ja löytää tiensä sohvien alle ja nurkkiin.

 

Paras siivousteho kumiharjaksilla ja tehokkaalla suodattimella. Roomban Dual Multi-Surface Rubber -harjaksista toinen irrottaa roskat ja lian ja toinen siirtää ne säiliöön. Ainutlaatuiset kumiharjakset takaavat, että kaikki pinnat tulevat puhtaiksi. Laite kerää myös lemmikkien karvat. iRobotin tehosuodatin kerää jopa 99% hiukkasista, allergeeneista ja siitepölyistä, jotta kodissasi on raikasta ja helppo hengittää.

 

Tekniset tiedot:

 

  • Latausaika: 90 minuuttia

 

  • Suodatintyyppi: Tehosuodatin

 

  • Akun käyttöaika: 75 minuuttia

 

  • Akun tyyppi: Litiumioni

 

  • Pölysäiliön tilavuus: 0,4 litraa

 

  • Pölysäiliön tyyppi: Pestävä

 

  • 2.4GHz ja 5GHz Wi-Fi

 

  • Ylityskyky: 2cm

 

  • Paketin sisältö: Roomba i7 -robotti-imuri, Clean Base -latausasema, virtajohto, 1 kaksitoiminen virtual wall -este (sisältää 2 AA-paristoa), 1 vaihtosuodatin, 1 ylimääräinen reunanpuhdistusharja

 

  • Mitat: 33,9 cm leveä x 9,2 cm korkea

 

  • Takuu: 2 vuotta

 

Kysy lisää

Konekeskus Kokkola
Kaarlelankatu 21
67100 KOKKOLA

p. 06 866 2300
f. 06 868 0401
mail@kp-konekeskus.com

Ma 9.30 – 18.00
Ti 9.30 – 18.00
Ke 9.30 – 18.00
To 9.30 – 18.00
Pe 9.30 – 18.00
La 10.00 – 14.00
Su Suljettu

Kaustisen Konekeskus Oy
Kaustintie 2
69600 Kaustinen

p. 06 861 2300
mail@kp-konekeskus.com

Ma 10.00 – 17.00
Ti 10.00 – 17.00
Ke 10.00 – 17.00
To 10.00 – 17.00
Pe 10.00 – 17.00
La 10.00 – 14.00
Su Suljettu

© 2022 Kaustisen Konekeskus Oy | Eagle Media