REHELLISTÄ SUOMALAISTA KAUPANKÄYNTIÄ JO VUODESTA 1993

OSTA MYÖS SUORAAN VERKOSTA!

PALVELUT

Kotiinkuljetus

Osta liikkeestämme tai verkosta, saat tilattua aina myös tuotteiden kotiinkuljetuksen.
Toimitamme kotiinkuljetuksella suuret ja pienetkin tavarat.

Tarvittaessa vaikka paketoimme lahjaksi ostamasi puhelimen!

Kotiinkuljetus

Kuljetus voidaan maksaa kotiovella käteisellä tai pankkikortilla tai luottokortilla. Kuljetusmaksu peritään vastaanottajalta tuotetta luovutettaessa. Mikäli asiakas tilaa kotiinkuljetuksen myymälästä tai verkkokaupasta voi maksun suorittaa tilauksen yhteydessä joko etukäteen tai käydä maksamassa se myymälään.

Mikäli asiakkaan kotiinkuljetuksen toimitusosoite sijaitsee myymälän postinumeroalueen ulkopuolella, sovitaan kuljetuksesta normaalitilanteen mukainen uusi kuljetusmaksu ja lisäksi mahdollinen jakelumaksu.

Suurten tuotteiden kuljettaminen voi olla asiakkaalle vaikeaa. Tästä syystä tarjoamme erilaisia kuljetusratkaisuja, joista asiakas voi valita itselleen juuri sen sopivimman. Meillä on sopiva toimitusvaihtoehto riippumatta tuotteesta, tai ostatko television, jääkaapin, lieden tai mahdollisesti useammankin tuotteen kerralla. Kysy lisätietoja myymälöistämme ja valitse paras ratkaisu edullisista toimitusvaihtoehdoista. Voit myös tarvittaessa ostaa laitteelle asennuksen.

Pakettiauton vuokraus

Tiesitkö että ellet halua ostaa tuotteillesi kotiinkuljetusta voit myös vuokrata automme tilapäiseen käyttöösi? Valitse tuotteet verkosta tai myymälöistämme ja vuokraa meiltä edullisesti pakettiauto tuotteiden kotiinkuljetusta varten.

Vuokra asiakkaallemme 30 min / 20 €. Jokaiselta vuokra-ajan ylittävältä puolelta tunnilta veloitamme 15 €. Autoja vuokrataan käyttöön vain myymälöiden lähialueille ja myymälöissä asioiville asiakkaillemme.

Asennuspalvelu

Tarvitsetko apua ostamasi kodintekniikan asennuksessa ja käyttöönotossa?
Teemme myös asennuksen puolestasi! Television kiinnittäminen seinään saattaa kuulostaa hyvinkin yksinkertaiselta, mutta jos kotoa ei löydykään sopivia työkaluja asennus voi olla odotettua hankalampaa. Autamme mielellämme asennuksessa. Uuden pesukoneen ostaja voi tarvita apua koneen kytkemisessä.

Asennuspalvelu tuotteille sovitaan aina tapauskohtaisesti asiakaspalvelustamme tai myymälästämme.

Lisävakuutus

Lisävakuutus tuotteille.
Kysy lisää myymälästä.

Joustavat maksuehdot

Joustavat maksuehdot Konekeskuksessa TUOHI- tai AKTIIVIRAHA MasterCardilla.
Kysy lisää myymälästä.

TUOHI MasterCard

10 kk korotonta maksuaikaa tasaerissä!
Avatessasi uuden vuosimaksuttoman TUOHI MasterCard -tililuoton saat ensiostolle 10 kk maksuaikaa tasaerissä. Maksat tasaerä ajalta tilinhoitomaksun 5 euroa/kk. TUOHI MasterCard -tililuoton muusta käytöstä maksat korot ja kulut sopimusehtojen mukaisesti. Todellinen vuosikorko laskettuna 1 500 euron käytössä olevalle TUOHI MasterCard -tililuotolle on 21,9 %. Laskennassa on käytetty 3 kk:n euriborkorkoa (04/2011) ja siinä on huomioitu kuukausittainen tilinhoitomaksu. Luoton korko on 3 kuukauden euriborkorko + 12 %. Tilinhoitomaksu on 5,00 euroa. Luottoraja on 1000 -10000 euroa. TUOHI MasterCard on voimassa toistaiseksi. Luotonantaja on Nordea Rahoitus Suomi Oy.

AKTIIVIRAHA MasterCard

Jopa 6 kuukauden koroton maksuaika Konekeskuksessa
Aktiiviraha Mastercard -kortilla saat maksuaikaa ja rahanarvoisia etuja. Voit huoletta käyttää korttia maksuvälineenä lähes kaikkialla Suomessa ja ulkomailla. Ostoksen koko ei rajoita kortin käyttämistä: voit maksaa sillä yhtä hyvin päivittäisiä pikkuostoksia kuin suurempiakin hankintoja. Lisäksi voit tehdä käteisnostoja Suomessa ja ulkomailla MasterCard-tunnuksin merkityistä automaateista. Tämä kaikki käyttöösi Konekeskuksesta.

Jopa 10 000 euron luottoraja
Käytössäsi voi olla jopa 10 000 euron jatkuva luotto, josta et maksa vuosimaksua ensimmäisen käyttövuoden osalta lainkaan. Toisesta vuodesta alkaen kortin vuosimaksu on 30 ?. Tilinhoitopalkkio on 4 euroa/lasku, kun sinulla on laskutettavia ostoja. Mahdollisille jatko-ostoille Aktiiviraha MasterCard Kortti -luoton todellinen vuosikorko on 18,01 % (01/12), kun luoton määrä on 1 500 euroa.

Maksuaikaetua Konekeskuksesta
Toisin kuin monilla muilla MasterCard-korteilla, Aktiiviraha MasterCard -kortilla saat aina maksuaikaetua Konekeskuksessa sekä muilta Aktiiviraha MasterCard -liikkeiltä. Voit maksaa ostosi vaikkapa 6 tasaerässä ilman korkoa. Ainoa kulusi on tilinhoitopalkkio 4 e/lasku. Pyydä omalta myyjältäsi juuri sinulle räätälöity maksuaikatarjous!

Ostoturva vahinkojen varalle
Kaikki yli 50 euron arvoiset käyttöesineet kannattaa aina maksaa Aktiiviraha MasterCard -kortilla, sillä korttiin sisältyy ostoturvavakuutus. Ostoturva kattaa kortilla ostetun esineen varkauden tai vahingoittumisen 6 kuukauden ajan osto- tai toimituspäivästä. Vakuutus kattaa myös ulkomailla ostetut tavarat.

Ostoturva on osa korttiin kuuluvaa Fennian Aktiiviturva-ryhmävakuutusta, johon kuuluu myös:

  • Matkaturvavakuutus sinulle ja perheellesi
  • Nostoturvan käteiselle rahalle

Vakuutuspaketti ei maksa sinulle mitään, mutta voi olla tuhansien eurojen arvoinen vahingon sattuessa!

Hae korttia Konekeskuksesta
Voit hakea korttia Konekeskus-liikkeistä Kaustiselta, Kannuksesta tai Kokkolasta. Saat luottopäätöksen ja ostokset mukaasi saman tien. Kortin myöntää Handelsbanken Rahoitus Oyj.

Kysy lisää

Konekeskus Kokkola
Kaarlelankatu 21
67100 KOKKOLA

p. 06 866 2300
f. 06 868 0401
mail@kp-konekeskus.com

Ma 9.30 – 18.00
Ti 9.30 – 18.00
Ke 9.30 – 18.00
To 9.30 – 18.00
Pe 9.30 – 18.00
La 10.00 – 14.00
Su Suljettu

Kaustisen Konekeskus Oy
Kaustintie 2
69600 Kaustinen

p. 06 861 2300
mail@kp-konekeskus.com

Ma 10.00 – 17.00
Ti 10.00 – 17.00
Ke 10.00 – 17.00
To 10.00 – 17.00
Pe 10.00 – 17.00
La 10.00 – 14.00
Su Suljettu

© 2022 Kaustisen Konekeskus Oy | Eagle Media