REHELLISTÄ SUOMALAISTA KAUPANKÄYNTIÄ JO VUODESTA 1993

OSTA MYÖS SUORAAN VERKOSTA!

Search

SAMSUNG GALAXY WATCH6 CLASSIC 47mm MUSTA

Ale!

Alkuperäinen hinta oli: €449.00.Nykyinen hinta on: €395.00.

1 varastossa

SKU 8806095038872 Categories ,

Huipputeknologiaa ja ajatonta muotoilua. Henkilökohtainen sykeanalyysi sekä uni- ja hyvinvointitoiminnot. Valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Kellotaulussa on pyöritettävä kehys.

Kello on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ja ohuemman pyörivän kehyksen avulla navigoit helposti kaikkien toimintojen välillä. Yhtä lailla pätevä työpaikalle kuin vaivaton salitreeniin. One-click-toiminto tekee rannekkeen vaihtamisesta helppoa ja nopeaa yhdellä painalluksella. Rannekkeita on saatavilla jokaiseen tilanteeseen.

Voit kuunnella musiikkia kellollasi. Treenata kavereiden kanssa. Maksaa sillä. Uusi Galaxy Watch6 Classic tekee paljon, aivan kuten puhelimesikin, ja paljon sulavammassa muodossa. Samsungin Wear OS -käyttöjärjestelmän kautta saat monet uudet toiminnot ja sovellukset käyttöösi.

Hyvinvointi- ja kuntoilutoimintojen¹ lisäksi voit vaivattomasti parittaa Samsung Galaxy Watch6 Classicin uuden Galaxy Q5:n kanssa ja ottaa kuvia, vastata puheluihin sekä lähettää sähköposteja.

Kellon tehostetun akunkeston ansiosta kello on enemmän ranteessasi kuin latauksessa. Uusi prosessori takaa, että sovellukset toimivat nopeammin kuin koskaan ennen. Galaxy Watch6 Classic on yksinkertaisen ajaton kello, joka tekee päivästäsi tehokkaamman ja stressittömämmän.

Up your watch game!

• Valmistettu ruostumattomasta teräksestä, 20 % suurempi kellotaulu ja pyöritettävä kehys.
• Henkilökohtainen sykeanalyysi², jonka avulla saat kestävyysharjoittelusta enemmän irti. Aina oikea treenitaso.
• One-click-ranneke. Vaihda ranneke helposti painamalla ja valitse rannekkeista päivän asuun parhaiten sopiva vaihtoehto.
• Valittavanasi on kaksi eleganttia ja ajatonta väriä: Black ja Silver.
• Suurempi näyttö, enemmän tekstiä ja kuvia. Näe ilmoitukset suoraan kellostasi.
• Nopeampi ja kestävämpi. Uusi nopeampi prosessori ja kestävämpi akku takaavat sulavat toiminnot vähemmillä keskeytyksillä.
• Uni- ja hyvinvointitoiminnot, joiden avulla olet parhaimmillasi.
• Maksulaite ranteessasi. Samsung Walletin ansiosta voit jättää maksukorttisi kotiin.

MUOTOILU

Klassinen. Tyylikäs. Älykäs.
Ruostumattomasta teräksestä valmistettu, pyöritettävällä kellonkehällä varustettu ja elegantin ohueksi muotoiltu Galaxy Watch6 Classic on kello kaikkiin tilanteisiin: töihin, arkeen ja juhliin. Valitse värien Black tai Silver väliltä.

Sinä päätät kellon ulkoasusta
Klassinen ilme tai liikkuvat grafiikat – sinä päätät kellotaulun ulkoasusta. Eri kellotauluja on saatavana runsaasti. Voit luonnollisesti stailata Galaxy Watch6 Classicin myös kolmansien osapuolten tarjoamilla vaihtoehdoilla. Valitse kellon ranneke vastaamaan omaa makuasi!

Intuitiivinen, nopeampi ja isompi
Uuden One UI 5 -käyttöliittymänsä ansiosta Galaxy Watch6 Classicin käyttö on todella nopeaa ja intuitiivista tehden navigoinnista kellotaulun kehystä kääntämällä entistä helpompaa. Kellotaulu on pienemmän kehyksensä ansiosta entistä suurempi, mutta aivan yhtä helppokäyttöinen kuin ennenkin.

Yhdellä painalluksella
Vaihda ranneketta yhdellä painalluksella. Uusi oneclick- toiminto pitää huolen, että rannekkeen vaihtaminen asukokonaisuuteen tai tilaisuuteen sopivaksi on nyt uskomattoman helppoa.

Kirkas ja terävä
Nauti kirkkaasta, terävästä ja korkearesoluutioisesta näytöstä, joka toistaa videot selkeästi kompaktista koostaan huolimatta.

TREENAUS JA HYVINVOINTI¹

Kannustaa sinut treenaamaan
Olivatpa tavoitteesi treenitulosten parantamisessa tai painonhallinnassa, Galaxy Watch6 Classic tarjoaa käytännön työkaluja hyvinvoinnin kehittämiseen. Googlen uusi Wear OS Powered by Samsung -käyttöjärjestelmällä saa tuen ja pääsyn laajaan valikoimaan sekä Samsungin että muiden toimijoiden urheilu- ja hyvinvointisovelluksia. Löydät suosikkisovelluksesi Google Playsta².

Enemmän unta – parempaa unta
Galaxy Watch 6 Classic tarkkailee untasi. Kello auttaa parantamaan unesi laatua mittaamalla ja arvioimalla, mikä osa unestasi on kevyttä, syvää ja REM-unta³. Unidatan perusteella saat vinkkejä ja ohjeita unesi laadun parantamiseen.

Uniikki univalmentaja
Uudessa univalmennusohjelmassa on luotettavia seurantaominaisuuksia, jotka auttavat sinua parantamaan nukkumistottumuksiasi. Kun käytät 7 päivän havainnointia henkilökohtaisesta unirytmistäsi, saat tuloksena unitottumuksiasi kuvaavan symbolieläimen – ja saat ohjausta kuukauden mittaisessa valmennusohjelmassa, jonka avulla kehität nukkumistottumuksiasi ja palautumistasi.³

Oma pulssi
Henkilökohtaiset sykealueet ohjaavat juoksusi intensiteettiä, jotta saavuttaisit aina parhaat tulokset. Oli kyseessä lämmittely tai maksimisuoritus – apu on aina lähellä.⁴

Haasta kaverisi treenaamaan
Askelrytmin analysoinnin ja juoksukurssien lisäksi voit valita minkä tahansa treeniohjelman, joka sopii parhaiten tarpeisiisi. Valinnan varaa löytyy äärimmäisen kovasta kehonpainotreenistä aina rentouttavaan joogahetkeen. Voit myös haastaa kavereitasi missä tahansa harjoituksessa.

Pysy reitillä GPS ja kompassi ranteessasi
Ei väliä, olitko liikkeellä kävellen, juosten, pyörällä tai veneellä – voit navigoida GPS:n, kartan ja sisäänrakennetun kompassin, kuten Google Mapsin avulla.

Hyvinvointiasi varten¹
Galaxy Watch6 Classic -kellosta löydät laajan valikoiman erilaisia sovelluksia hyvinvointisi seuraamiseen.⁵ Sisäänrakennetun Samsung Health – sovelluksen avulla voit mitata pulssin, askeleet ja veren happipitoisuuden. Jos haluat tietää, miten kehosi reagoi harjoitteluun, tai mitata kehosi koostumusta, voit seurata rasvan, lihasten ja luuston jakautumista, sekä mitata painoindeksin⁶. Koska Samsung Health kerää dataa jopa kolmansien osapuolten sovelluksista, löydät kaiken tarvittavan tiedon yhdestä paikasta!

Pidä silmällä stressitasojasi
Galaxy Watch6 Classic mittaa stressitasojasi ja tarkkailee sekä untasi että lepo- ja aktiivisuusaikojasi: jos stressitasosi nousevat, kello ehdottaa ohjattuja hengitysharjoituksia, jotka auttavat sinua hidastamaan vauhtia. Saat myös viikoittaisen yhteenvedon, jossa näkyvät päivittäiset sykevälit ja keskimääräinen leposyke. Galaxy Watch6 Classic auttaa parantamaan unesi laatua mittaamalla ja arvioimalla, mikä osa unestasi on kevyttä, syvää ja REM-unta.³

Sydämen asialla
Kellon IHRN-sensorin (IHRN, Irregular Heart Rhythm Notification) ansiosta voit mitata EKG:n ja havaita epäsäännöllisyydet sykkeessäsi.⁷

LAAJENNA MAAILMAASI

Uusia mahdollisuuksia: uusi Wear OS Powered by Samsung
Googlen uusi Wear OS Powered by Samsung -käyttöliittymä tarjoaa sekä tuen että pääsyn useisiin eri sovelluksiin ja toimintoihin. Kuten aina, voit käyttää toimintoja saumattomasti yhdessä muiden laitteidesi kanssa. Kaikki sujuu sulavasti!

Tilaa musiikille ja podcasteille
Kuuntele soittolistojasi, podcasteja ja ohjelmia Spotifysta, YouTube Musicista tai muista striimauspalveluista². Synkronoi kellon ja puhelimen tai muiden laitteiden välillä. 16 Gt:n tallennustilan ansiosta tilaa löytyy reilusti.

Avoin ekosysteemi saumattomaan käyttöön
Voit käyttää Samsung Galaxy Watch6 Classic -kelloa saumattomasti yhdessä Samsung Galaxy -puhelimen, -kuulokkeiden tai muiden Samsung Galaxy -laitteiden kanssa. Samsungin laitteiden lisäksi Galaxy Watch6 Classic on yhteensopiva useiden eri kolmansien osapuolten Android-laitteiden kanssa.

Älykkäitä toimintoja yhdistetyille älylaitteille
SmartThings -sovelluksen ansiosta voit ohjata kelloon yhdistettyjä laitteita – pystyt esimerkiksi säätämään huoneen valoja sopiviksi tai käynnistämään kahvinkeittimen. SmartThings Find -sovelluksen ja SmarTagin avulla löydät tavarasi, jos ne sattuvat katoamaan.⁸

Maksa kellolla
Samsung Wallet -sovelluksen⁹ avulla voit yhdistää debit -ja credit -maksukorttisi kelloon ja hoitaa korttimaksut ilman, että joudut kaivamaan puhelimesi tai lompakkosi esille. Kätevää!

Kestävä akku
Voit käyttää kelloa niin paljon kuin haluat koko päivän ja ladata sen sitten täyteen alle kahdessa tunnissa riippuen siitä, mitkä toiminnot ovat käytössä.10 Älykäs akku säästää virtaa aina kun siihen on mahdollisuus.

Korkealuokkaiset standardit
Galaxy Watch6 on IP68-luokituksen mukaisesti vedenja pölynkestävä, täyttäen Yhdysvaltojen armeijan standardit lämmön- tärinän- ja iskunkestävyydessä.11

Lisää itsenäisyyttä eSIM-kortilla
Jäikö puhelin kotiin? Ei ongelmaa. eSIM-kortin12 avulla pysyt yhdistyneenä mobiiliverkkoon ja voit vaikka soittaa puheluita, lähettää viestejä ja käyttää Google Pay -tai Google Maps -sovelluksia.

Pakkauksessa
Galaxy Watch6 Classicin lisäksi: tyylikkäästä kumimateriaalista valmistettu Ridge Sport Band -ranneke, johto ja pikaohje.

Tekniset tiedot:

 • Näyttö: 1,47″ (480 x 480), 327 PPI
 • Mitat: 46,5 x 46,5 x 10,9 mm
 • Lasi: Sapphire Crystal
 • Suoritin: Exynos W930 (Dualcore, 5nm) 1,4Ghz
 • Käyttöjärjestelmä: Wear OS
 • Hybridiranneke, vegaaninen nahka ulkopuolella, silkoni sisäpuolella
 • Ruostumaton teräsrunko
 • Muisti: 16 Gt tallennustila, 2 Gt RAM-muisti
 • Vedenpitävyys: 5 ATM (uinti), IP68, MIL-STD-810G
 • Terveystiedot: Sykemittari, EKG, verenpaine, BIA, jatkuva SpO2, ihon lämpötila
 • Anturit: Kiihtyvyysanturi, gyroanturi, ilmapuntari, valoanturi, kompassi, optinen pulssianturi
 • Yhteydet: GPS, NFC, Bluetooth 5.3, WiFi 2,4 GHz & 5 GHz
 • Akku: 425 mAh, WPC langaton pikalatus
 • Yhteensopivuus: Android 7.0 tai uudempi
 • Muuta: Mikrofoni, kaiuttimet, tärinä, kierrettävä kellokehä, Google Pay, Google Maps, Samsung Wallet

Pakkauksen sisältö:

 • Galaxy Watch6 Classic -kello
 • Latauskaapeli
 • Pikaopas

Huom! EKG ja verenpaineen mittaus ovat käytettävissä vain Samsung-älypuhelinten kanssa.

Kysy lisää

Konekeskus Kokkola
Kaarlelankatu 21
67100 KOKKOLA

p. 06 866 2300
f. 06 868 0401
mail@kp-konekeskus.com

Ma 9.30 – 18.00
Ti 9.30 – 18.00
Ke 9.30 – 18.00
To 9.30 – 18.00
Pe 9.30 – 18.00
La 10.00 – 14.00
Su Suljettu

Kaustisen Konekeskus Oy
Kaustintie 2
69600 Kaustinen

p. 06 861 2300
mail@kp-konekeskus.com

Ma 10.00 – 17.00
Ti 10.00 – 17.00
Ke 10.00 – 17.00
To 10.00 – 17.00
Pe 10.00 – 17.00
La 10.00 – 14.00
Su Suljettu

© 2022 Kaustisen Konekeskus Oy | Eagle Media