REHELLISTÄ SUOMALAISTA KAUPANKÄYNTIÄ JO VUODESTA 1993

OSTA MYÖS SUORAAN VERKOSTA!

Search

UPO UU663C60X

699.00

SKU 3838782627859 Category

UU663C60X on tyylikäs Upon kolmen pesukorin huippumalli, jossa on hyödynnetty viimeisintä teknologiaa ja materiaaleja takaamaan paras energitehokkuus, sekä pesu- ja kuivaustulos. Helppokäyttöisyydestä tinkimättä. Energialuokka on kukkaroasi säästävä C ja äänitaso erittäin hiljainen 40 dB. Täyttömäärä on huikea 16 hengen astiastot, eli pesukertoja tulee vähemmän – tämä säästää vettä, energiaa ja rahaa. Pitkäikäinen ja nopeussäätimellä varustettu invertterimoottori on pitkäikäinen, hiljainen ja sen äänitaso on miellyttävä. Saat moottorille rekisteröitymällä kymmenen vuoden takuun !

Kolmekorisessa mallissa UU663C60X on iso ja informatiivinen näyttö, josta valitset helposti haluamasi ohjelmat, lämpötilat ja lisävalinnat, esimerkiksi haluatko luukun aukeavan kuivauksen tehostamiseksi automaattisesti. Näyttö kertoo myös jäljelläolevan pesuajan. Ajastin on käytettävissä 1-24 h, joten voit hyödyntää edullisempaa yösähköä. Koneessa on myös itsepuhdistusohjelma, joka puhdistaa astianpesukoneen sisäosat hohtavan puhtaaksi ja tehostaa ja nopeuttaa pesuohjelmia. Lapsilukon saat kytkettyä omien tarpeidesi mukaan päälle tai pois päältä.

Koneen täyttäminen ja tyhjentäminen on tehty erittäin helpoksi. Ruostumattomasta teräksestä olevan runkorakenteen ansiosta koneen jämäkkyys mahdollistaa sekä ala- että yläkorin vetämisen kokonaan ulos. Näin astioiden käsittely helpottuu merkittävästi eikä astioita tarvitse kurotella. Korit on tehty tukevasta metallilangasta, joka on päällystetty elastisella muovipinnoitteella, joka kestää kolhuja ja kovaa käsittelyä vuodesta toiseen. Lautastuet, jotka pitävät lautaset ryhdissään koko pesuohjelman ajan eivät ajankaan kuluessa anna periksi ja mahdollistavat pesuveden parhaan kierron lautasten välissä. Näin pesutulos on aina paras mahdollinen. Tarvittaessa voit myös taittaa sekä ylä- että alakorin lautastuet alas, jolloin saat lisää tasaista pintaa esim. kattiloita ja paistinpannuja varten. Sekä ala- että yläkori ovat tiheitä, joten voit laittaa niihin molempiiin tarvittaessa myös pienempiä astioita. Alakori on tarkoitettu lautasille, kattiloille ja kaikille isoille astioille. Ruokailuvälineille on erillinen ruokailuvälinepidike, jonka avulla voidaan maksimoida alakorin tilavuuden. Yläkori on säädettävissä kahteen eri korkeuteen – näin saat koneeseen muunneltavuutta tarpeesi mukaan. Yläkorissa on viinilaseille oma viinilasihylly ja veitsille oma kolmeen eri asentoon muunneltava veitsiteline. Kolmas aterinkori, joka on kaikkein ylimpänä, on tarkoitettu aterimille, kauhoille, vispilöille, tarjoiluvälineille ja vastaaville. Pesutuloksen varmistamiseksi ylimmällä aterinkorilla on oma pesuvartensa, joka suihkuttaa vettä aterimille koko pesuohjelman ajan. Aterinkoria voit säätää leveämmäksi tai kapeammaksi pestävien astioiden mukaan, se koostuu kolmesta osasta ja on erittäin muuntuva.

Itsepuhdistusohjelma on tarkoitettu koneen sisäpesuun. Se puhdistaa tyhjän koneen sisäpuolen, suihkuvarret ja pesulavat sekä pesukorit. Näin kone on varmasti sisältä puhdas seuraavaa pesua varten. Voit käyttää itsepuhdistusohjelmassa astianpesuainetta, sitruunahappoa tai pestä ohjelma läpi ilman pesuainetta. Kone ilmoittaa automaattisesti kun itsepuhdistusohjelma on syytä suorittaa.

Automaattipesu on ohjelma, jonka kanssa ei tarvitse tietää astianpesusta mitään. Ohjelma tunnistaa astioiden likaisuuden ja valitsee pesulämpötilan ja pesuajan astioiden likaisuuden mukaan. Pesulämpötila on välillä 45⁰-65⁰, sisältäen 1-3 esipesua ja 2-3 huuhtelua. Viimeinen huuhtelu on aina 60-asteinen. Esipesujen, pesuajan ja -lämpötilaerojen takia pesuohjelman aika vaihtelee noin kahden ja kolmen tunnin välillä. Ohelman lopuksi luukku aukeaa automaattisesti kuivauksen tehostamiseksi. Tämän voi toki kytkeä myös pois päältä.

Eco-ohjelma on normaalilikaisten astioiden pesuun tarkoitettu ohjelma, missä pesulämpötila on 55⁰. Tämä on tehokkain ohelma mahdollisimman pienen veden- ja energiankulutuksen kannalta. Pesussa on kaksi huuhtelua, joista jälkimmäinen 47 asteessa. ECO-ohjelma sopii kaikkien normaalilkaisten astioiden pesuun.

Tunnin pesuohjelma on tarkoitettu saman päivän astioille, joiden puhdistaminen nopeasti ja tehokkaasti on esimerkiksi lapsiperheissä tärkeää. Tunnin ohhelma on todella monikäyttöinen päivittäispesuohjelma. Pesulämpötila on 65⁰ ja mukana on aina kaksi huuhtelua. Jälkimmäinen huuhtelu on korkeassa, 65⁰ lämpötilassa. Tämä ohjelma soveltuu erityisen hyvin päivittäiseen käyttöön.

Intensiivinen 70⁰ pesu on tarkoitettu hyvin likaisten ja rasvaisten astioiden pesuun. Padat, kattilat, paistinpannut ja useamman päivän vanhat jo kuivuneet astiat vaativat tehokkaampaa käsittelyä ja korkeampaa lämpötilaa kuin kahvikupit ja pullalautaset. Tämä ohjelma on suunniteltu irroittamaan rasvat ja piintyneetkin liat astioista. Pesulämpötila on korkea, 70 astetta, mukana aina kaksi esipesua ja kaksi huuhtelua. Viimeinen huuhtelu on 70⁰, joka varmistaa hygienisen lopputuloksen.

Lasi 40⁰ on erikoisohjelma laseille, kristallilaseille ja herkille materiaaleille. Se pesee viileämmässä vedessä, hyvin hellävaraisesti. Tätä ohjelmaa voit käyttää myös juuri käytetyille posliiniastioille, joihin ruokajäämät eivät ole vielä ehtineet tartua. Muista sijoitella lasit väljästi, jotta ne eivät kosketa toisiaan pesun aikana.

Hygienia 70⁰ ohjelma soveltuu erityisesti hyvää hygieniaa vaativille tuotteille. Esimerkiksi tuttipullot ja leikkuulaudat on hyvä pestä hygieniaohjelmalla. Ohjelman aikana sekä pesu- että huuhtelulämpötila pysyvät korkeina.

Yö 55⁰ nimensä mukaan tämä ohjelma soveltuu yöllä käytettäväksi. Ohjelma on pidempi ja hiljaisempi kuin normaalit pesuohjelmat.

Nopea 35⁰ on nopea, noin 15 minuutin ohjelma, joka on tarkoitettu juuri käytetyille astioille. Nopea pesuaika matalassa lämpötilassa. Esimerkiksi juuri käytetyille kahvikupeille ja pullalautasille erinomainen ohjelma.

Lisävalinnat

 • Luukun automaattinen avaus, joka tehostaa kuivausta ja lyhentää pesuohelman kestoa. Tämän saa myös kytkettyä pois päältä.
 • Ajastin, joka toimii 1-24h. Ajastimen avulla voit käyttää edullista yösähköä.
 • Pikapainike, joka lyhentää ohjelma-aikaa sekä pesusta että huuhtelusta.

UPOn astianpesukone UU663C60W on tehty ympäristöystävällisesti, materiaalivalinnat on tehty pitkää käyttöikää ajatellen ja kaikki osat on merkitty kierrätystä varten. Myös pakkausmateriaalit ovat kierrätettäviä. Alhaisen energian- veden ja sähkönkulutuksen ansiosta UPO on erittäin hyvä valinta myös ympäristöäsi ajatellen.

Tekniset tiedot

 • Energialuokka: C
 • Energiankulutus: 76 kWh / 100 pesua
 • Täyttömäärä: 16 astiastoa
 • Äänitaso: 40 dB
 • Valitun ohjelman näyttö
 • Jäljellä olevan ajan ilmaisin: Näyttö edessä
 • Pesuajan päättymisen ilmaisin: Ilmaistaan äänellä ja merkkivalolla
 • Ohjaus: TouchControl
 • Pesulämpötilat: 35, 40, 45, 50, 55, 60, 65, 70 °C
 • Ohjelmamuisti
 • Viivästetty käynnistys 1 – 24 tuntia
 • SpeedWash -toiminto lyhentää ohjelman kestoaikaa
 • TotalDry – automaattinen oven avaus
 • Itsepuhdistuva suodatin
 • Tunnistimet: Veden määrän tunnistin, Veden puhtaustunnistin
 • Allas ruostumatonta terästä
 • Moottori: Inventer PowerDrive
 • Sisääntulevan veden maks. lämpötila: 70 °C
 • Ylivuotosuojaus: Täydellinen AquaStop
 • Tulovesiletkun pituus: 175 cm
 • Poistoletkun pituus: 150 cm
 • Liitäntäteho: 1900 W
 • Sulakekoko: 10 A
 • Tuotteen mitat K x L x S (mm): 816-890 x 598 x 575
 • Asennusmitat K x L x S (mm): 820-900 x 600 x 575
 • Paino: 29.5 kg

G5 laatutakuu

Upon tuotteissa on G5-laatutakuu, mikä kattaa kahden vuoden täystakuun jälkeen kolmen vuoden ilmaiset varaosat. Rekisteröinti on helppoa osoitteessa www.upo.fi/G5

 

Kysy lisää

Konekeskus Kokkola
Kaarlelankatu 21
67100 KOKKOLA

p. 06 866 2300
f. 06 868 0401
mail@kp-konekeskus.com

Ma 9.30 – 18.00
Ti 9.30 – 18.00
Ke 9.30 – 18.00
To 9.30 – 18.00
Pe 9.30 – 18.00
La 10.00 – 14.00
Su Suljettu

Kaustisen Konekeskus Oy
Kaustintie 2
69600 Kaustinen

p. 06 861 2300
mail@kp-konekeskus.com

Ma 10.00 – 17.00
Ti 10.00 – 17.00
Ke 10.00 – 17.00
To 10.00 – 17.00
Pe 10.00 – 17.00
La 10.00 – 14.00
Su Suljettu

© 2022 Kaustisen Konekeskus Oy | Eagle Media